Byla vám nadělena plná hlava těsných kudrlinek a nevíte, jak na ně? Jsou i přes veškerou péči stále suché? Vydrží hezké jen chvíli? Jsou stále zacuchané a všechny hřebeny si na nich lámou zuby?
Zkusíme to spolu rozklíčovat? Ráda se podělím o svoje tipy a zkušenosti.
Tohle téma mě zajímá. S čím máš v poslední době nejlepší zkušenost? Já teď už cca 3 m používám Jessicurl Deep Conditioning a jsem s ním moc spokojená. Asi objednám větší balení, ale říkám si, že bych i ráda zkusila něco nového.
@Tereza Hrádková ahoj, omlouvám se za pozdní reakci. Moc ráda mám masky Curlsmith, jak modrou tak oranžovou. Pak je fajn proteinová Shea moisture jamaican black castor oil. Ze značek dostupných jinde mám ještě ráda Curlflo, k zahození není ani Imbue. Klíčová je špíš pravidelnost a vyhovuje mi dávat masku do tepla. Od listopadu mám Hot head a je to moc fajn.
Chcete-li odpovědět na toto téma, je potřeba přihlásit se!
Who like this post?
Děkujeme
Pro pokračování se prosím přihlašte
Chcete-li pokračovat, přihlaste se nebo si vytvořte účet.
Nestalo sa mi este ani raz, zeby som bola tak spokojná a videla rozdiel po prvom pouzití pripravku - toto je ta výnimka, ktorou som neuveritelne prekvapena a velmi spokojna - urcite kúpim opat! Super - vlasky mam 2c-3a jemne a vyhlvuje mi super ;)
Je skutočne neskutočný haha, super veľmi odporúčam :) sadol mi - mám 2C-3A jemné vlasy náchylné na kozmetiku, a toto mi velmi vyhovuje :) ostávam verná a kupujem aj vačšie balenie - velmi milo ma prekvapilo malé balenie na “skúšku” v prípade, ze by mi nesadol nemusim riesit co s celym balenim a prijala by som takuto moznost aj pri inych znackach kozmetiky:) super !
Po veľmi dlhej dobe šampón, ktorý mi neskutočne vyhovuje - mám veľmi náchylné vlasy na zmeny kozmetiky a dlho som hladala niečo, čo mi pomôže a musím povedať, že rozdiel som videla hneď po prvom umytí:) mám jemné vlasy niečo medzi 2C a 3A - prvne verím, že by som ostala tejto značke verná
Zkoušela jsem masku poprvé spolu se šampónem ze stejné řady, kterou jsem zvolila kvůli problémům s pokožkou (pravidelně se vracící seborea). Mým vlasům (velmi jemné nízkoporézní 2B) udělala péče moc dobře, byly nadýchané a lesklé, hezky se vlnily.