Pište nám svá přání sem. 💖
Jaké téma si přeješ založit v Curly Girl foru?
-
Ká Srncová Moderátor
-
U kadeřníka jsem byla 2x a jednou jsem šla pouze na barvu v praze. Kadeřnice mi na klín položila kartáč a řekla mi, ať se rozčešu. No samozdřejmně mi to moc nešlo, tak se do toho pustila ona a přišla jsem tak o spousty vlasů. Celkově to byl strašný zážitek za který jsem nakonec platila 6.000,-.
Nezná někdo nějaké kadeřnictví v Praze (či středočeském kraji), kde se specializují, nebo aspoň částečně ví, jak pracovat s kudrnatými vlasy?
Děkuji :))
-
Kateřina Švihlová Moderátor
@Julie Sajlerová Monami Hair studio :) v Praze 8
-
Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli nekdo mate tip jak pečovat o vlasy v saune/pred saunou/ci po ni. Dekuji :) vlnite vlasy 2c.
-
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či posielate aj na SLOVENSKO.
-
Kateřina Švihlová Moderátor
@Tatiana Smädišová Dobrý den, ano, kudrnaté vlasy posílají i na Slovensko :)
-
Dobrý deň, ja by som sa chcela opýtať či v Prahe existuje kaderníčka, ktorá sa špecializuje na kudrnaté vlasy, strihanie, cgm, barvenie. V brne existuje Okénko a Kudrnka z okénka, ale nerovia cez víkend a dochádzať je kvôli práci ťažsie. Vopred ďakujem za typy! Adriána
-
@Adriána Ondová Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda jste už nějaké kadeřnictví v Praze nenašla a nepodělila se o recenze? :)
-
Dobrý den, prosím o nějaký tip na kvalitní fén s difuzérem. Nějak se v tom výběru ztrácím a nechci kupovat zajíce v pytli.