Tak jak se vám líbí naše nové království, CURLY GIRLS? 💖
Co oceňujete, a co vám tu v tuto chvíli nejvíc schází? ;-)
DOPRAVA ZDARMA OD 1500 KČ / 60 €. Zasíláme do všech zemí EU. :-)
Tak jak se vám líbí naše nové království, CURLY GIRLS? 💖
Co oceňujete, a co vám tu v tuto chvíli nejvíc schází? ;-)
Dobrý den,
potřeboval bych nutně něco vyřešit s manželkou, jak ji odsud dostanu na cca 20min?
Předěm děkují za odpověď.
Zdravím Vadime,
cítím s Vámi - to předně.
Je zapotřebí manželce říci, že se domníváte, že jste v protilehlém koutě bytu našel něco, co vypadá jako zapomenutý Kinky-Curly Custard. Jestli tu pixlu teda máte vyhodit, nebo cojako když dete s odpadkama. Případně hmotu nasimulovat. Stačí rozmíchat lněný gel (který určitě vlastní) s haribo medvídkem.
Mnoho zdaru!
Dobrý den,
nové stránky jsou úžasné! Líbí se mi všechno, držím palce s rozjezdem fóra:)
Nicméně mám malý zlepšovací návrh - v každém otevřeném okně znovu odklikávám, že "nepotřebuji" dostávat vychytávky (potřebuji! ale už jsem jednou přihlášená). A jak se ten script spustí s drobným zpožděním po načtení stránky, často na to kliknu omylem, když chci klikat na navigaci. Tak jen kdyby to šlo sebrat jednou do cookies, že dotyčná zareagovala, a pak už neukazovat:)
Díky,
Veronika
Ja velmi velmi ocenujem ze sa da zasielat aj do inych krajin..zijem v Rakusku a strasne mi tu chyba takyto e-shop...tomuto sa ziadny iny nevyrovna takze dakujeeeeeeeem 😘😘😘
Tento eshop miluji, jsem zde loajální zákazncí, ale zrovna teď se trápím otázkou, kde se nechat ostříhat...bylo by možné zde zavést takovéto téma? Doporučení kadeřnictví, kde umí sestřihy na vlnité a kudrnaté vlasy? Možná je to hloupost, ale tato stránka je jediná, která mě napadla jako možný zdroj pro kudrlinky :)