Nestalo sa mi este ani raz, zeby som bola tak spokojná a videla rozdiel po prvom pouzití pripravku - toto je ta výnimka, ktorou som neuveritelne prekvapena a velmi spokojna - urcite kúpim opat! Super - vlasky mam 2c-3a jemne a vyhlvuje mi super ;)
Je skutočne neskutočný haha, super veľmi odporúčam :) sadol mi - mám 2C-3A jemné vlasy náchylné na kozmetiku, a toto mi velmi vyhovuje :) ostávam verná a kupujem aj vačšie balenie - velmi milo ma prekvapilo malé balenie na “skúšku” v prípade, ze by mi nesadol nemusim riesit co s celym balenim a prijala by som takuto moznost aj pri inych znackach kozmetiky:) super !
Po veľmi dlhej dobe šampón, ktorý mi neskutočne vyhovuje - mám veľmi náchylné vlasy na zmeny kozmetiky a dlho som hladala niečo, čo mi pomôže a musím povedať, že rozdiel som videla hneď po prvom umytí:) mám jemné vlasy niečo medzi 2C a 3A - prvne verím, že by som ostala tejto značke verná
Zkoušela jsem masku poprvé spolu se šampónem ze stejné řady, kterou jsem zvolila kvůli problémům s pokožkou (pravidelně se vracící seborea). Mým vlasům (velmi jemné nízkoporézní 2B) udělala péče moc dobře, byly nadýchané a lesklé, hezky se vlnily.